Overvekt

Vekttap

Det findes mange utallige måter å gå ned i vekt på. Hvilke du har du prøvd?

 

Nå til dags florerer det tusenvis av forskjellige måter å slanke seg på, som både lover det ene og det andre. Her kan man lett bli forvirra, men også ganske fristet til å hoppe på de ulike trendene som hitter for tiden. Kanskje går man også rask ned i vekt og føler at det går den riktige veien. MEN, hva skjer når du stopper med denne slankekuren???

 

Mennesker er av natur noen vanedyr, og ønsker man et varigt vekttap, krever det altså en grunnleggende endring av DINE vaner, og IKKE som noe helt avvikende fra din egentlige virkelighet. På en slankekur skyver du bare det reelle problemet til side, som kun blir en midlertidlig løsning og som heller aldri holder i lengden.

 

Et varig vekktap og veien der til, handler altså om deg som person og din livsstil fra start. Det er det man skal jobbe med. Hva er egnetlig årsaken til hvor du er nå, og hva skal til for å gå ned de kilo du ønsker? Vi som mennesker er så forskjellige, hvilket også vil si at det er forskjellig tilgang til hvordan vekttapsforløpet bør være, men samtidig også hva som skal til for å nå ditt endelige mål.

 

La meg hjelpe deg til å få innsikt i din livsstil og hva som skal til! Det handler om å ta utgangspunkt i din nåværende kost og levemåte og jobbe derfra.

 

Det er viktig at kosten er realistisk og du er med, samtidig som at motivasjon er der og resultatene kommer. Jeg veileder deg ut i fra dine preferenser og dine mål, og vil være der hele veien, både i suksess og i nedgang.

 

En kan ikke leve godt, elske godt eller sove godt, uten å spise godt -

OG det i balanse!

 

En riktig og sunn livsstil handler om balanse med det man liker med god samvittighet.

 

 

 

 

Get in touch

Humana Sandvika AS

Medisinsk Senter

Elias Smiths vei 10, 3. etg.

1337 Sandvika

post@humana.no

Share

Facebook

Google+

Twitter